Fysio Verstas

Hieronnat


Hieronta / Urheiluhieronta


Klassinen hieronta

Rentouttaa jännittynyttä lihaksistoa, vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa aineenvaihduntaa eli imunesteen (lymfan) kulkua poistaen kuona­-aineita. Hieronta rauhoittaa keskushermostoa ja vähentää stressin vaikutuksia.


Urheiluhieronta

Edesauttaa palautumaan nopeammin harjoittelusta sekä vähentää harjoittelun jälkeistä lihasten arkuutta ja turvotusta. Urheiluhieronta on suunniteltu toteutettavaksi ennen, jälkeen tai liikuntasuorituksen aikana auttamaan urheilijaa huippusuoritukseen ja siitä palautumiseen.


Palvelua tuottavat:    

Kaikki henkilökunnassamme


Raskausajan hieronta


Muuttuva kehon painopiste aiheuttaa  usein lihasjännityksiä ja kiputiloja, erityisesti lantion ja alaselän alueelle sekä niska-hartiaseudulle. Hieronnalla voidaan hoitaa näitä ongelmia äidille miellyttävissä asennoissa.

Hieronta on turvallista koko raskauden ajan. Raskausajan hieronnalla pystytään rentouttamaan raskauden aiheuttamia lihasjännityksiä ja lievittämään kehon jännityksestä aiheutuvia kiputiloja.

Tervetuloa rentoutumaan ja hemmottelemaan itseäsi!

Palvelua tuottavat:   

Eeva Savolainen, Maria Hietanen


Purentalihashieronta


Purentalihasten hieronnalla voidaan tuoda lievitystä pään alueen särkyyn. Purentaongelmat, hampaiden narskuttelu ja muut suun jännitystilat voivat heijastua särkynä niskaan, hartioihin ja ohimoille. Pahimmillaan ne jopa laukaisevat migreenikohtauksia.


Hieronnan aikana käsitellään kasvojen alue sekä puremalihakset poskien sisäpinnoilta sekä lisäksi kaulan ja niska-hartiaseudun sekä päänahan että hengitys elimistön aluetta.


Palvelua tuottavat:   

Roni Huuskonen, Tania Pohjola, Maria Hietanen


Päähieronta


Päähieronnassa käsitellään niskaa, kaulaa, päänahkaa sekä kasvojen aluetta käyttäen klassisen hieronnan otteita sekä Gua-Sha tekniikkaa. Hieronta paitsi rentouttaa, myös poistaa lihaskireyksiä ja hoitaa päänahkaa. Käsittelyllä voidaan helpottaa myös päänsärkyä ja kasvojen alueen kipuja.Palvelua tuottavat:

Tania Pohjola


Kinesioteippaus


Kinesioteippaus on monipuolinen tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitomenetelmä. Kinesioteippausta käytetään muun muassa kiputilojen lievitykseen, liikkeen ohjaamiseen, asennon korjaamiseen sekä turvotuksen vähentämiseen ja verenkierron lisäämiseen.


Palvelua tuottavat:

 Roni Huuskonen, Eeva Savolainen, Mikko Savolainen, Maria HietanenAloita matka kohti terveempää huomista